Menu
Sluiten
Nieuwsbrief
Klantenservice

Retourneren

 

 • Indien u een artikel wenst te retourneren, dan kunt u dit kenbaar maken tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U dient dan het onbeschadigde artikel terug te sturen in (voor zover redelijkerwijs mogelijk) originele staat en verpakking naar onderstaand adres binnen 14 dagen. Na ontvangst van de retourzending ontvangt u ter bevestiging een e-mail en wordt het aankoopbedrag binnen 2 weken verrekend.

Retour zendingen naar:
Uitlaatcity
Persingensestraat 8
6575 JB Persingen
Nederland

 • Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het artikel zelf te retourneren, dan heeft u ook de mogelijkheid om dit door ons op te laten halen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
 • Mocht u het artikel willen ruilen, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u dan begeleiden met de te volgen procedure. Houdt u er rekening mee dat u een nieuwe bestelling ook vooraf dient te betalen. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de artikelen niet met elkaar verrekenen.
 • Wanneer een artikel onverhoopt defect of beschadigd is, dan kunt u ervoor kiezen om dit te retourneren. Wij vragen u om het volgende te doen:
 1. Contact op te nemen met onze klantenservice
 2. Een duidelijke beschrijving  van de beschadiging of defect naar ons te mailen.
 3. Foto’s van de beschadiging en/of het defect te maken. De beschadiging en/of het defect moet tenminste op 1 foto duidelijk zichtbaar zijn.
 4. De foto's naar ons te mailen. U kunt deze sturen naar info@uitlaatcity.nl (we raden u aan om uw foto’s als ZIP- of JPEG bestanden door te sturen).

    Na ontvangst van de foto’s ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht over de verdere verwerking van uw verzoek.

 • Bij de aankoop van artikelen in onze shop sluit u een koopovereenkomst. U heeft de mogelijkheid deze overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen (herroepingsrecht). Om van dit recht gebruik te kunnen maken dient u dit middels een e-mail kenbaar te maken. U kunt deze mail sturen naar info@uitlaatcity.nl De termijn van 14 dagen gaat in op de dag nadat u, of uw vertegenwoordiger, de artikelen heeft ontvangen. Tijdens deze termijn zult u zorgvuldig omgaan met de artikelen en de verpakking. U zult de artikelen slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u de artikelen wenst te behouden. Mocht u zich hier niet aan houden , dan bent u aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die daarvan het gevolg kan zijn. Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, dan dient u de artikelen (eventueel met alle toebehoren), indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. U dient de artikelen aan ons te retourneren binnen 14 dagen nadat u kenbaar heeft gemaakt dat u van uw herroepingsrecht gebruik wenst te maken. Na ontvangst van de artikelen ontvangt u een bevestigingsmail en zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen verrekenen.

Mocht u nog vragen hebben, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Tips & Service

 • Voordelige uitlaten, hoge kwaliteit
 • Vóór 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Méér dan 165.000 uitlaat-onderdelen leverbaar!