Menu
Sluiten
Vorige pagina
Zoeken op kenteken
Zoeken op auto
Zoeken op nummer

Remblokken

Remblokken

REMBLOK

U kunt hier op uitlaatcity.nl ook remblokken voor bijna elke auto kopen.  Wij hebben een zeer ruime voorraad remblokken in ons magazijn. Hierdoor kunnen de remblokken eenvoudig per koerier verstuurd worden. Ophalen kan natuurlijk ook.

ZELF REMBLOKKEN VERVANGEN

Om remblokken te vervangen hoef je geen ervaren monteur te zijn. In de meeste gevallen kan de remklauw aan de ophanging blijven zitten. Ook de remleidingen kunnen dan blijven zitten. Je dient de remklauw los te maken zodat je de remblokken uit de klauw kunt verwijderen. Kijk voordat je de remblokken eruit haalt hoe deze geplaatst zijn, want de nieuwe dienen er hetzelfde in geplaatst te worden.

WANNEER NIEUWE REMBLOKKEN!

Indien de dikte van de remvoering onder de 2 millimeter komt dan wordt geadviseerd om je remblokken te vervangen. Doe je dat niet, dan kan het gebeuren dat de remvoering zover afslijt dat de stalen draagplaat in aanraking komt met het oppervlak van de remschijf. Dat wil je niet want daardoor zal de remschijf beschadigen.

VOOR ELKE AUTO REMBLOKKEN

Op Uitlaatcity.nl vindt u vele remblokken voor verschillende automerken. Of u nu een Mercedes, Volkswagen, Audi of Toyota heeft, remblokken zijn direct uit magazijn leverbaar. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw remblok.

Heeft u vragen over remblokken of weet u niet goed welke bij uw auto passen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde!

Automerken

Tips & Service