Menu
Sluiten
Nieuwsbrief
Klantenservice

Over Uitlaatcity

Als je een uitlaat zoekt voor je auto, dan staat het internet vol met aanbiedingen. Maar welke moet je nu hebben? Past deze wel? Is dit wel zo voordelig?

Wij, het team van Uitlaatcity, vinden dat de kwaliteit en de pasvorm op nummer 1 dienen te staan. Daarom leveren wij uitsluitend hoogwaardige producten die door vooraanstaande fabrieken gemaakt worden. Uiteraard is het dan mooi meegenomen als blijkt dat de aangeboden producten ook nog eens zeer voordelig blijken te zijn.

Dagelijks worden er nieuwe producten aan onze shop toegevoegd, waardoor wij nu al kunnen zeggen dat wij qua assortiment tot één van de grootste van Nederland behoren. Mocht echter het door u gezochte artikel onverhoopt niet in onze shop staan dan kunnen wij vaak toch een oplossing aanbieden. Door korte lijnen naar onze leveranciers zijn wij ook dan in staat om deze producten binnen 2/3 werkdagen te leveren.

Doordat wij zeer veel producten op voorraad hebben kunnen wij in de meest voorkomende gevallen de artikelen al de volgende dag laten bezorgen. Wilt u het product liever ophalen, dan kunt u na een telefoontje vaak al dezelfde dag bij ons magazijn terecht. Ons magazijn is gelegen in Persingen, vlakbij Nijmegen.

Doordat wij ons gespecialiseerd hebben in uitlaten voor personenauto’s kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij de uitlaat specialist van de Benelux zijn.

Tips & Service

  • Voordelige uitlaten, hoge kwaliteit
  • Vóór 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • Méér dan 165.000 uitlaat-onderdelen leverbaar!