Menu
Sluiten
Nieuwsbrief
Klantenservice

Garantie

Garantie termijn

Uitlaatcity staat voor hoge kwaliteit. U mag derhalve bij aankoop van een artikel een goed product verwachten. Uitlaatcity geeft op uitlaat onderdelen, zijnde einddemper, middendemper, pijp, voorpijp, katalysator en spruitstuk twee jaar garantie, mits u het product normaal gebruikt. Is het probleem met het product uw schuld? Bijvoorbeeld omdat u over een drempel of op de stoep gereden bent en de uitlaat is gebroken, dan heeft u geen recht op garantie.

Garantie procedure

Bent u van mening dat een defect ontstaan is door een fabrieksfout en wilt u aanspraak maken op garantie, dan verzoeken wij u om onderstaande procedure te volgen.

 1. Neem contact op met onze klantenservice. Zorg dat u het ordernummer of factuurnummer bij de hand heeft.
 2. Stuur het product naar ons op. Voeg tevens een omschrijving van de klacht toe. Indien u het product liever persoonlijk langsbrengt dan vragen wij u om hiervoor een afspraak, via de klantenservice, te maken. Kunt u het product niet opsturen of langsbrengen, bijvoorbeeld omdat het nog onder de auto gemonteerd is, dan verzoeken wij u om de dan te volgen procedure te bespreken met de klantenservice.
 3. De fabrikant zal een uitspraak doen betreffende de garantie aanvraag. Meestal gebeurt dit binnen 1 week. Mocht dit langer duren, dan krijgt u direct van ons bericht.
 4. Indien de garantie aanvraag is goedgekeurd dan zullen wij u kosteloos een nieuw product opsturen. Mocht het product niet meer verkrijgbaar zijn dan zullen wij u een vervangend product doen toekomen of het aankoopbedrag vergoeden.

Extra informatie

 • Uitlaatcity vergoed geen indirecte kosten.
 • Het zou kunnen dat er aanvullende informatie benodigd is, voordat wij een garantie aanvraag in behandeling kunnen nemen. Bijvoorbeeld  bij een garantie aanvraag van een katalysator. Hiervoor wordt altijd om een officiële uitdraai van een 4-gastest gevraagd. Zonder deze kunnen wij de garantie aanvraag niet in behandeling nemen. De fabriek heeft deze 4-gastest nodig om te kunnen beoordelen of de katalysator voor garantie in aanmerking komt.
 • Uitlaat delen kunnen (een) deukje(s) en/of (een) krasje(s) hebben. Meestal komt dit door de wijze waarop de fabriek de onderdelen transporteert. Dit gaat over het algemeen gestapeld in containers of vrachtwagens. Voor het geluid, de werking en de garantie heeft dit geen invloed. Derhalve is dit geen reden om aanspraak te kunnen maken op de garantie.
 • Om voor garantie voor een katalysator in aanmerking te komen, mag er nooit aan de voorzijde van de katalysator montagepasta gebruikt zijn. Hierdoor zou namelijk de binnenzijde van de katalysator kunnen beschadigen. Dus: BIJ GEBRUIK VAN MONTAGEPASTA AAN DE VOORKANT VAN DE KATALYSATOR VERVALT DE GARANTIE.

Mocht u nog vragen hebben, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Tips & Service

 • Voordelige uitlaten, hoge kwaliteit
 • Vóór 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
 • Méér dan 165.000 uitlaat-onderdelen leverbaar!