Menu
Sluiten
Nieuwsbrief
Klantenservice

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Heeft u voor een duurdere methode van levering gekozen in plaats van de standaardlevering dan vergoeden wij enkel de verzendkosten van de standaardlevering. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice, of ons een email sturen (info@uitlaatcity.nl). Vermeld u in de mail in ieder geval uw naam, adres, ordernummer, datum ontvangst en productnummer(s)/productomschrijving. Ook kunt u het modelformulier voor herroeping (pdf) invullen en terugzenden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Tips & Service

  • Voordelige uitlaten, hoge kwaliteit
  • Vóór 15:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • Méér dan 165.000 uitlaat-onderdelen leverbaar!